Och sen var vi bara två...
Publicerat den

Så försvann Linnea ur våra liv (dock väldigt tillfälligt hon kan inte hålla sig borta länge!!). Och det blev väldigt tomt, jag och Linn strövade lite vilsna runt i Cartagena och visste inte riktigt vad vi skulle göra!





Tröstade oss med mat!


Och lagade frukost till bara två!


Men sen insåg vi att vi behövde ta oss samman och hoppade på en färja till Panama, detta var vår sista syn av Sydamerika! På återseende underbara kontinent!! Träffade trevliga svenska tjejer och hade en helt okej färjeöverfart ca 8 h försenade (south american style) och sjuka säkerhetskontroller!


Åkte sedan i väldig fart genom dyra Panama och Cosa Rica och landade till slut i Nicaragua och San Juan del Sur!


Låg på stranden, åt på marknaden (väldigt god mat här med massa bönor - äntligen!) drack Rom på stranden och gick ut och dansade! 


Tre dagar av konstant romdrickande räckte för oss så vi drog vidare till en ö i en sjö! Isla Ometepete eller något liknande!


Hängde lite mer i hängmatta och lyxade oss!


Tog en cykeltur och en liten vandring i en sjuk värme! Svettades som jag på riktigt aldrig svettats förut!




Hängde på stranden


Och hade den här utsikten!


Tog sedan färjan tillbaka till fastlandet med Mattias som vi reste med en vecka!


Hade knappt några pengar så fick lifta innan vi kunde ta ut pengar! Åkte sen vidare till Leon som är helt underbart men tyvärr bildlöst! Ska se om jag kan råda bot på det imon! Imorgon eftermiddag ska vi också ta en av våra sista långa bussresor till Honduras och ön Utila!






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?