Att leva jetset livet - utan pengar!
Publicerat den

Så begav oss vidare, tog färjan till Colonial i Uruguay! När vi kom dit hade vi flera timmar av panik då vi inte kunde ta ut pengar någonstans! Löste till slut problemet bara för att upptäcka att det är dyrt i Uruguay, väldigt dyrt. Och vi som skulle leva lyx liv och glassa oss på stränder?! Nej det fick bli ett intensivt budgetliv de få dagar vi hade råd! (Olyckliga slumpen gjorde att vi anlände i de två mest populära semesterveckorna på hela året!) Dyrt och fullbokat helt enkelt! Trots detta älskade jag Uruguay och vi hade en helt fantastisk vecka!!!


Började alltså i mysiga f.d smuggelstaden Colonial!


Med en amazing solnedgång.


Sedan lilla söta Montevideo där dagen gick i teaterns tecken;


Då vi både gick en guidad tur på Uruguays äldsta teater!


Samt gick på gratisteater - på spanska, förstod ca 3 % men var ändå väldigt bra!


Sen kom vi fram till la Poloma! Här låg vi på stranden, besökte gratis house konsert och drack öl på stranden med två tyska killar!


Dagen efter cyklade vi till la Pedrera och tillbaka!


Med häftiga klippor!


Och härlig strand med mycket vågor!


Men ingen rast och ingen ro! Dagen efter kom vi till hippiestället Valizes som var väldig härligt! Stranden var helt fantastisk!


Men om man ville komma dit fick man lov att bada!


!!! Typ helt ensamma !!!


Sen var det chill på hostellet där bekantade oss med många trevliga människors samt lyxade till det med öl och vin!


Dagen efter blev det Punta del Diablo, en mysig fiskeby med mycket turister! Gick mest runt, var lite på stranden lagade god mat och gömde oss för regnet på vårt sjukt mysiga hostel!


Stormigt!


Hittade ett ödehus!


Begav oss till montevideo för att ta en nattbuss och passade på att möta upp dessa trevliga som vi träffade i Valizes! Åkte liten söt bil och drack media y media som är något man ska dricka i Uruguay! Sött men gott!


Tack för oss! Resan går vidare- mot Paraguay!






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?